We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wij zijn op zoek naar een nieuw huisje voor ons paard Chardon. 

Chardon is een super brave, betrouwbare ruin (KWPN x Fries) met een lief karakter, die houdt van aandacht. Hij is ideaal voor een recreatieve ruiter. 

Hij gaat probleemloos mee op pad: wandelt zonder moeite de trailer in en uit, is braaf op onbekend terrein en wordt heel blij van een heerlijke buitenrit over het strand of in het bos. Hij gaat moeiteloos het water in en vindt dit ontzettend leuk! Hij is echt heel betrouwbaar. Daarnaast houdt hij er ook van een sprongetje te maken. 

Wegens een kleine beperking is hij niet meer geschikt voor wedstrijden. Vanwege wedstrijd ambities hebben wij hierom besloten een nieuw huisje voor hem te zoeken. 

Chardon is in het bezit van een paspoort met een chip, en is volledig gevaccineerd en regelmatig ontwormd. Hij is braaf bij de hoefsmid. 

Chardon gaat alleen naar een plek waar wij een fijn gevoel bij hebben, omdat wij heel erg aan hem gehecht zijn. Wij zouden het heel fijn vinden als hij op een plek terecht komt waar hij naast recreatief rijden en heerlijke buitenritten maken, de mogelijkheid heeft om lekker buiten te staan.

Bij serieuze interesse en meer informatie graag contact opnemen met Maron van den Berg op telefoonnummer 06-52627666. 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.