We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze prachtige zwarte verschijning kenmerkt zich door een gretige instelling, springt moeiteloos en heeft een mooie techniek. Hij beschikt over 3 goede gangen bovendien. 

Hij heeft een vriendelijk karakter, paard heeft geen stalgebreken. 
Hij gaat braaf op de trailer en kent het vrijspringen, makkelijk op ander terrein. 
Voor meer informatie  06-28441198
Hij valt in de iets hogere prijsklasse
(Meerdere jonge paarden te koop)

Afstamming:
Hij is een zoon van Diamant de Landor (v.  Diamant de Semilly).
Hij maakte indruk op de commissie op de Oldenburg-Internationale keuring in 2015 met zijn krachtige manier van vrijspringen en vooral met zijn voorzichtigheid en techniek. In november 2017 slaagde Diamant de Landor voor zijn 50-dagen-test met een eindcijfer van 8,75. Hij kreeg zeer hoge cijfers (9,5) voor zijn prestatiegerichtheid en zijn rijdbaarheid (9,75). Als vijfjarige kwalificeerde hij zich voor het Bundeschampionat.

Moeder is de veelzijdige merrie Wilfretty (v. Wilfred) Vader van Wilfretty; Wilfred is een zoon van de vermaard Guidam uit de topmerrie Suhreste, die jarenlang op internationaal niveau in de prijzen sprong. Wilfred heeft extreem veel kwaliteit. Zijn vrij springen in de hengstverrichtingsexamen in Schlieckau werd beoordeeld met een 10. Vererft type, beweging en onbegrensd springvermogen. Ook geeft hij zijn zeldzaam lieve en goudeerlijke karakter door.

Stamboom

Vader Diamant de Landor
M spr / M dress
Vader van vader Diamant de Semilly
1.60m spr
v.v.v. Le tot de Semilly
1.60m spr
m.v.v. VENISE DES CRESLES
Moeder van vader LADY HEIDA II
v.m.v. Landor S
1.50m spr
m.m.v. Fermosa
Moeder Wilfretty
L2 dress
Vader van moeder Wilfred
zz spr.
v.v.m. Guidam
1.60m spr
m.v.m. Suhreste
1.50m spr
Moeder van moeder Voketty
L2 dress
v.m.m. Sit this one out XX
m.m.m. Kokettie