We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ik ben op zoek naar een groot braaf paard voor de recreatie. Paard krijgt een zeer goed tehuis en gezelschap van 2 ruinen. Het is dus belangrijk dat het paard sociaal is naar andere zodat ze overdag met z'n 3en lekker naar buiten kunnen.

Ik ben zelf niet de kleinste dus ik zoek echt een mooi groot paard met, net als ik, wat volume. Het zou geweldig zijn als mijn dochter er ook op kan rijden dus het paard moet echt topbraaf zijn. Ik ben zelf ook geen held meer dus een spring in het veld is zeker niet wat we zoeken. Kleur of ras is niet belangrijk. Leeftijd is wel een dingetje, we zoeken geen oud paard, die hebben we al :) Tussen de 6 en 12 jaar max zou mooi zijn. 

Ik heb dus best wel wat wensen maar misschien staat er ergens een grote knuffelkont op ons te wachten die in het plaatje past. Graag een normale prijs. Paarden boven de 10K hoeven niet aangeboden te worden.

Heb jij een groot braaf paard war je een 5 sterrenhuisje voor zoekt dan hoor ik het graag! Het paard komt in Bree (Belgie) te staan op de manege bij mijn andere 2 knuffels en mag altijd bezocht worden. Het zou ook super zijn als het paard gebracht kan worden.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.