We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Begin 2020 gekocht van de fokker en daar staat deze merrie nog steeds. Bijna 4 jaar (geboren op 17-5-2017), stokmaat 1.64cm (februari gemeen) en met een interessante afstammeling voor de sport (Connect x Guidam). Moeder is keur en prestatie, halfzus is sportmerrie, springt ZZ.

Merrie is makkelijk in de omgang. Het zadelmak maken ging zonder problemen. Braaf op de trailer en bij de hoefsmid. Down-to-earth, schrikt niet van trekkers, andere paarden, wegspringende konijnen etc. Ik heb er al mee gereden, maar ze moet nog veel leren.

Ze moet sterker in haar lichaam worden, bij elkaar ook nog maar een paar maanden onder het zadel. Er zit een stuur op en de basishulpen kent ze. Kan de laatste tijd soms wat narrig reageren (merrie!) en soms zelfs ook verzet (bokken). Echt nog een puppy dus!

Ik verkoop haar door tijdgebrek (moederschap) en daarom besloten te stoppen met de paardensport.  
Ze wordt momenteel door een professional doorgetraind. 

Potentie voor de sport, zowel dressuur als springen. Door haar leeftijd, enkel geschikt voor een gevorderde ruiter. 

Op 23 februari klinisch goedgekeurd en röntgenologisch gekeurd. Overkeuren mag, kosten koper. Is in november en eind april naar de tandarts geweest. 


Stamboom

Vader Connect
Vader van vader Connor
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Marcie
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Verona
keur, prestatie
Vader van moeder Guidam
preferent
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Heidi
Keur, preferent
v.m.m. Amethist
m.m.m.