We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Bella is een elegante en lieve merrie met 3 correcte basisgangen.
Ze is vanuit de fokker bij mij gekomen toen ze 5 jaar was, ik was toen 13. Samen hebben we alle klasses tot het Z1 netjes uitgereden. We hadden eigenlijk altijd prijs en mooie punten. Daarnaast zaten we ook in het KNHS belofteteam, regio Gelderland/Flevoland van 2019. Ze is 1 keer in het Z1 uitgebracht met meteen winst en een 3e plaats. Helaas is het starten er niet meer van gekomen door Corona. Ze beheerst alle oefeningen van het Z1 en verzamelen in de galop gaat haar makkelijk af. Echter heeft ze nog wel wat meer tijd nodig om meer opwaarts te gaan lopen.

Ze is te rijden op trens, stang en trens, maar ook met halster/bitloos. Ze is braaf bij de tandarts, hoefsmid, dierenarts en op de trailer. Mijn bijrijdster springt sinds kort ongeveer 1 keer per week met haar. Ze heeft hier erg veel plezier in en lijkt het ook goed te kunnen, maar is er nog wel groen in. Ook op buitenrit is ze erg braaf, zowel alleen als met anderen. Ze heeft nog nooit gesteigerd, gebokt etc. Niet onder het zadel en ook niet aan de hand. Wel kan ze wat kijkerig zijn, daarom is ze niet geschikt voor beginners.

Ik merk aan Bella dat ze gestresst wordt als ze altijd wedstrijdgericht getraind wordt. Daarom zou ik haar graag bij iemand zien die naast het trainen, met regelmaat een sprongetje maakt of op buitenrit gaat. Juist de afwisseling vindt ze namelijk erg leuk, helaas vind ik dat niet zo en daarom is de klik met rijden een beetje weg. Overgang pony/paard zou ook passen. Ze kan zeker verder komen dan het Z1, maar hier heeft ze gewoon nog wat meer tijd voor nodig. 

Lijkt Bella wat voor jou, heb je vragen of ontvang je graag een video? App of bel dan naar 0615688570.
Richtprijs is 11.000 euro. (handelaren hoeven niet te reageren.)
De juiste klik is belangrijk, indien dit het geval is, is de prijs bespreekbaar.
Herkeuren is uiteraard toegestaan, kosten koper.

Stamboom

Vader Ultimo
Vader van vader Phin Phin
Keur
v.v.v. Chin Chin
m.v.v. Miss Abdullah T
Moeder van vader Irence
Keur, preferent
v.m.v. Burggraaf
Preferent
m.m.v. Terence
Ster
Moeder Vita Est Bella Lea
Elite, sport
Vader van moeder Parcival
Keur
v.v.m. Koss
Preferent
m.v.m. Erika
Keur, preferent, prestatie
Moeder van moeder Leonora
Keur, preferent, prestatie, sport
v.m.m. Elegant
Keur
m.m.m. Volande