We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Unieke kans!
Bijna 1,5 jarige (17 maanden nu) kwpn hengst, geboren op 06-08-2019.
D-OC predikaat in het bezit met een mooie genoomwaarde van 101 punten.
3 zeer goede gangen, en een krachtige achterhand!Vader Karaldo VDL (Harley vdl x chin chin) is de verrichtings kampioen bij het nrps en werd reserver kampioen bij het kwpn.Dan de moederlijn, de welbekende Freiminka-stam!Moeder zinaminka stamt af van de hengst Timeless x sit this one out xx x saluut x pericless xxMoeder Zinaminka heeft hiervoor 2 nakomelingen gehad wie het zeer goed doen in de sport!Ze gaf met Excenel V de volgende nakomelingen:Dexceminka ( SP INT 1,55 in de USA) onder Danielle leannExceminka prok (SP 1,20 in Nederland)Top bloed en top moederlijn!De bekende zwarte dressuurhengst totilas v. Gribaldi komt ook uit deze moederlijn. totilas en zinaminka hebben samen als 4e moeder de welbekende prestatie, preferent, model merrie Viola v. Farn. Tevens is Viola ook moeder van de goedgekeurde hengst topas v. Marco Polo wie de grootvader is van de bekende 1,60 springende ruin Okidoki v. Jodokus onder Albert Zoer. Zo is Viola dus ook nog grootmoeder van Jodokus v. Ramiro z aangezien Viola maar liefst 2x terug is te zien in zowel de vader als moederlijn van Okidoki! De 3e moeder van zinaminka is de welbekende prestatie, preferent, keur merrie Usminka v. Pericless xx deze merrie is tevens de volle zuster van Totilas zijn 3e moeder genaamd, Wominka v. Pericless xxMeer uitleg over deze stam is niet meer nodig!Alles is te vinden op horsetelex.nl onder naam One special boyHengst is bloederig gefokt, maar een top karakter!Vader is 1,68Moeder is 1,64Hengst valt in de hogere prijsklasse!We zien hem graag bij iemand terecht komen die hem de kans geeft om uit te laten groeien tot een mooi sportpaard (beide stammen zijn namelijk laatbloeiers) en waar hij de kans gaat krijgen om een zeer goed sportpaard te worden!

https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2079961/one-special-boy

Er zullen snel video's volgen van deze top hengst.Voor meer info en vragen neem gerust contact op.We staan ook open voor een Paardje/Epony tot 10 jaar die zadelmak is.

Stamboom

Vader KARALDO VDL
Vader van vader HARLEY VDL
v.v.v. HEARTBREAKER
m.v.v. LARTHAGO
Moeder van vader WALDINE
v.m.v. CHIN CHIN
m.m.v. NADINE
Moeder ZINAMIKA
Vader van moeder TIMELESS
v.v.m. GOODTIMES
m.v.m. WENDELIEN WESTF
Moeder van moeder JALYMINKA
v.m.m. SIT THIS ONE OUT
m.m.m. ELYMINKA