We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: LUYCKSGESTEL
Fokker: J. Jansen

Narando is een stoere ruin met veel "go. Hij heeft een prachtig model en beweegt bergopwaarts met veel kracht, ruimte en buiging in de gewrichten.

Een aanstormend dressuurtalent voor de ervaren ruiter.

Recent gecastreerd en röntgenologisch gekeurd incl. nek, hals en rug.
---
Moeder is de Dorado (v. Krack C) nakomeling Haranda. Dorado werd door Emmelie Scholtens succesvol opgeleid en uitgebracht op PSG-niveau. In 2016 werd de hengst verkocht naar Denemarken waar Anna Zibrandtsen de teugels overnam. Narando is de eerste nakomeling van Haranda.

Grootmoeder is de Keur merrie Karanda Zij bracht het 1.30m. springpaard Pajero (v. Ferro), het Z1 paard Unbelievable en de Elite, preferente, EPTM-dr., Sport-dr merrie Arenda VDP.Overgrootmoeder de Elite, preferente, prestatie, sport-dr. merrie Feranda. Zij bracht het ZZ-zwaar geklasseerde paard Warande (v. Flemmingh).
---
Vader is de aansprekende hengst Florishall FVE (Floriscount x Donnerhall). De door de AES goedgekeurde grootramige hengst heeft een stokmaat van 1,76 m. Hij heeft een werkwillend en werkbaar karakter en beweegt met tact, ruimte en regelmaat.

LOCATIE: LUYCKSGESTEL

Dit paard wordt in opdracht van de fokker door Veulentekoop.nl / Foalforsale.com aangeboden. 
U betaald geen commissie!

Wilt u meer weten over de diensten van Veulentekoop.nl / Foalforsale.com bezoekt u dan onze website of bel ons. Wij zijn u graag van dienst.

Stamboom

Vader Florishall
Z2
Vader van vader Floriscount
Inter A/B/II
v.v.v. Florencio I
PSG/Inter I
m.v.v. Arkona
Elite
Moeder van vader Varinna
Ster, prestatie, Verbandspremie
v.m.v. Donnerhall
Grand Prix
m.m.v. Ravenna
Stb, prok
Moeder Haranda
Vader van moeder Dorado
PSG/Inter I
v.v.m. Krack C
Grand Prix
m.v.m. Zinni van de Westen
Moeder van moeder Karanda
Keur
v.m.m. G. Ramiro Z
1.60 m.
m.m.m. Feranda
Elite, preferent, prestatie