We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Een oude monniken abdij uit de 18e eeuw. Het landgoed ligt afgelegen, op een rustige, pittoreske en authentieke plek. De abdij is gebouwd op 1 hectare grond. Het totaal omvat een B&B met 5 gastenkamers, 2 vakantiehuizen (één voor 7 personen en één voor 3 personen), een woongedeelte met 5 slaapkamers en 2 badkamers, een zwembad, een gezellige ruimte, een sportzaal en een pension voor paarden. Het landgoed heeft veel bijgebouwen die kunnen worden verbouwd, wat een exploiteerbaar potentieel vertegenwoordigt (spa, ontvangstruimten, restaurant, slaapzalen, trouwzaal, etc). Er is in het bijzonder een prachtige schuur van 60m lang en 13 breed en een schaapskooi van 60x8. Voor de paarden is er 5 hectare weiland, omheind met een houten barrière en geëlektrificeerd. Weilanden, een groeve van 40x20, een kleine manege, een ronde zandlende, een douche, een zadelmakerij en een stal met 17 boxen. Het landgoed wordt gemeubileerd verkocht met "Goodwill" (trouwe toeristen en paardenklanten). 
Prijs: 1.467.200 euro incl. makelaarskosten. Lokale agent: marissaschopman@orange.fr (Français, Nederlands, English en Deutsch)