We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze bijzonder sterke en beeldschone SCHOOLMASTER is te koop ivm lengte amazone en bereiken 16 jaar in 2020 waardoor overige nationale wedstrijden er niet meer inzitten.
Sulaatik’s Prestige hebben wij opgeleid van B tot Z2 met 9 winstpunten en is nationaal gestart in 2020 (kadervormingswedstrijden). Sulaatik’s Prestige is een ideale kinderpony en ook geschikt voor jonge kinderen. 
Onze pony is niet uitgebracht in springen en cross maar ze pakt dit zeer goed op. Kortom een allround pony, braaf met scheren, verkeersmak en gaat graag mee op wedstrijd, bos of heide.

Sulaatik’s Prestige is B en M kringkampioen geweest met onze dochter en is meerdere keren uitgebracht op de Gelderse en Nederlands Kampioenschappen. Ook heeft ze een ticket weten te behalen bij Outdoor Gelderland. Pony heeft ook meegelopen met het talentenplan van de KNHS regio Gelderland.

Kortom een prachtige en goedlopende sportpony in een hogere prijsklasse. 

Stamboom

Vader Sulaatik’s Peter Pan
Vader van vader Peveril Peterborough
v.v.v. Deeracres Franco
m.v.v. Peveril Taylor Maid
Moeder van vader Sulaatik’s Lovely Picture
v.m.v. Valentino
m.m.v. Fury’s Olgarine
Moeder Sulaatik’s Cartier
Vader van moeder Wayland Cranberry
v.v.m. Katric Capers
m.v.m. Esdaile Holly Berry
Moeder van moeder Sulaatik’s Corona
v.m.m. Coroso
m.m.m. Daydream’s Grace