We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

De combinatie Indoctro x Baloubet du Rouet spreekt velen aan. Halfzus Hikaar d'flip heeft het sportpredikaat behaald. Verschillende nakomelingen uit deze stam hebben op internationaal niveau gelopen, zoals bijvoorbeeld Tucinda (1.55m),  H&M extra die gereden wordt door Olivier Philipaerts (1.60m), Fort (1.45m)  en meerdere paarden op 1.30/1.40 niveau.

Fleur heeft zelf niet in de sport gelopen, maar heeft al verschillende nakomelingen. De eerste laten zich al goed zien in de sport. Zo loopt Level-Up mooi op schema voor z'n leeftijd en loopt bij de VDL stud 1.10m parcoursen waarmee hij nog maar een beetje speelt. Nevena gooide dit jaar hoge ogen door op de merriekeuring 85 punten voor het vrijspringen te behalen. 

Alle nakomelingen van Fleur vallen op door hun correcte extrieur en hun maat. De veulens worden al met veel maat geboren. De eerste nakomelingen zijn werkwillig en hebben talent voor springen.
De veulens van Fleur kunnen wij altijd makkelijk verkopen voor een goede prijs. 

Fleur is nu weer drachtig van Zirocco Blue en is 20 juni 2022 uitgerekend.

Voor meer informatie verwijs ik naar onze website van Stal Falkena-Olff.

(Eerste foto is Fleur, tweede, derde en vierde foto is haar nakomeling Nevena (v. Douglas)).

Het veulen van dit jaar is ook een Zirocco Blue, een veulen waar wij zeer gecharmeerd van zijn: https://fb.watch/93tpDWqar1/

(Btw paard)

Stamboom

Vader Indoctro
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Zucinda
Vader van moeder Baloubet du Rouet
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Pucinda
v.m.m.
m.m.m. Lucinda