We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Lieve knappe 3 jarige ruin te koop van 28 maart 2018, nu al rond de 1.70. Veel in handen al vanaf veulen. Staat goed in model, heeft een mooie ruime stap en galop, draf is vanuit een actief achterbeen al goed in balans met een actief voorbeen, dat steeds meer tot zijn recht komt nu hij sterker wordt. Hij is licht zadelmak, laat zich makkelijk bewerken en leert graag. Hij is braaf, niet kijkerig of schrikkerig wel oplettend, heeft veel zelfhouding en talent, wordt door zijn kunnen makkelijk overvraagt en bouwt dan iets spanning op, door een stapje terug doen, hem te laten ontspannen gaat het weer over. Daarom past een ruiter met enige ervaring met jonge paarden beter bij hem. Dan geeft hij ook echt een fijn gevoel onder het zadel en zal hij met zijn talent ver kunnen komen.

Komt van de hengst Iconic B, die geprezen wordt en drie keer het droomcijfer 9 krijgt; voor de stap, galop en rijdbaarheid en instelling en hij eindigt dan ook bij de top van zijn jaargang. Uphill de vader van zijn moeder wordt eveneens geprezen om zijn karakter en werkwilligheid. Volledig röntgenologisch goedgekeurd, benen, rug en hals. Bij de tandarts geweest, hoefsmid, netjes ontwormd en geënt..Hogere prijsklasse. Voor meer info 06-38763004.

Stamboom

Vader Iconic B.
Vader van vader Bon Bravour
v.v.v. Painted black
Preferent
m.v.v. Odette
Keur, preferent, prestatie
Moeder van vader Niniek STV
Keur, preferent, prestatie, sport (-dres)
v.m.v. Jazz
Preferent
m.m.v. Faniek STV
Keur, preferent, prestatie
Moeder Eloni
Prok
Vader van moeder Uphill
v.v.m. Oscar
m.v.m. Naomi ceroon
Ster, preferent, prestatie
Moeder van moeder Noloni
Prestatie
v.m.m. Contango
Preferent
m.m.m. Filoni
Ster, preferent, prestatie