We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

*gereserveerd* 

Super mooie en geweldig goed springende E-pony. Brilliant W ( heidehofs don diego) is een 8 jaar oude ruin van 1,56 m. Hij is heel eerlijk en wil graag voor je werken. Ik heb er nog maar 1 of 2 wedstrijden mee gestart ivm corona. Maar Billy is hier zeker klaar voor. En is zeer geschikt voor het hogere werk. Hij springt onder het zadel met gemak 1,20m en met vrijspringen heeft hij de 1,45m aangetikt waar hij zeer ruim overheen sprong. In het parcours is hij makkelijk te rijden. Pony is niet geschikt voor beginners, wel voor de ruiter die graag hogerop wil komen.

Dressuur gaat Billy ook makkelijk af, heeft 1 keer een B wedstrijd gereden met ruime winstpunten en bovenaan in het klassement. Daarna 1 keer een L2 oefenwedstrijd gestart, dit ging hem makkelijk af met een zeer tevreden jury. Ook is dit te zien in zijn afstamming zijn vader is zonder twijfel verkozen tot 'hengst met beste draf 2008' en dit is bij hem ook te zien.
Ik denk dat hij ook geschikt is voor SGW dit heb ik zelf verder nog niet kunnen proberen.

Billy is verkeersmak, gaat makkelijk op de trailer en braaf bij de hoefsmid, geen stalgebreken enzovoorts. Voor meer info bel of app zeker.

Kortom is Billy een eerlijke, brave sportpony met veel potentie voor het hogere werk.
Tel. 06-150 54 076

Stamboom

Vader Heidehof's Don Diëgo
sport
Vader van vader Morgenland's Fabian
sport
v.v.v. Bjirmen's Wytse
preferent, sport
m.v.v. Oosting Sietske
keur, elite, prestatie
Moeder van vader Heidehof's Nathalie
preferent, prestatie
v.m.v. Orchard D'Avranches
preferent, prestatie
m.m.v. Heidehof's Naxina
ster, preferent, prestatie
Moeder Lady Bernice
Vader van moeder Highmead Duty Free
v.v.m. Small-land Mambrino W.P.-B.R.
m.v.m. Oakley be Free
Moeder van moeder Flora's Hof prudence
keur, elite
v.m.m. Downland FLeet Foot
keur
m.m.m. Balkis