We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

ZADELMAK MAKEN VAN UW PAARD OF PONY:
Wij werken op basis van rust - respect - regelmaat - vertrouwen!

Bij het zadelmak maken en trainen staat het welzijn van uw paard of pony voorop. Bij ons op stal zijn de 3R’s erg belangrijk: rust, reinheid en regelmaat.

Daarnaast trainen wij uw paard of pony op basis van respect en vertrouwen en vooral op ontspanning, want dan alleen kan een paard iets leren en onthouden.
Het is erg belangrijk dat je een paard kunt 'lezen' en dat er geen fouten worden gemaakt in zijn opleiding. 

Wij hebben een vast concept hoe wij paarden zadelmak maken. Zie het filmpje. Wij beginnen altijd met grondwerk en de longe. Maar als uw paard al de longe kent versnelt dat wel het proces. 

In overleg met u wordt bepaald in hoeverre uw paard zadelmak moet zijn en wat hij moet kennen.
Sommige klanten willen alleen een stuur en een rem, andere klanten willen bijv dat hij ook al een klein sprongetje kan maken. Elke week maken we filmpjes van zijn progressie en sturen die door. Meestal gaan de paarden tussen de 4-8 weken weer naar huis. 

De meeste klanten vinden het fijn om eerst bij ons een 1 of paar keer te komen rijden, voordat ze hun paard weer mee naar huis toenemen.

VERKOOP BEMIDDELING:
U wilt uw paard of pony graag verkopen maar u heeft onvoldoende tijd, kennis en/of ervaring, dan kunt u de verkoop van uw paard of pony door ons laten verzorgen.

Wat houdt onze verkoopbemiddeling in het kort in: uiteraard trainen wij uw paard op een deskundige wijze. Verder verzorgen wij de marketing: een professionele fotoshoot, verkoopfilm, advertenties en social media. En wij onderhouden contact met klanten en rijden uw paard/pony voor. Ook stellen wij een contract op en onderhouden wekelijks contact met u over de vorderingen. 

Uw paard wordt 4-5 keer per week gereden of gelongeerd, daarnaast gaan de paarden elke dag in de stapmolen, paddock en/of weide. Wij voeren 4x per dag hooi en 3x per dag krachtvoer.

Omdat elke dag dat uw paard hier staat het u geld kost, hanteren wij een week prijs. Tarieven per week excl. 21% btw:
Pony € 125,00 per week
Paard € 150,00 per week

Filmpje zadelmak maken:
https:youtu.be/3HRFeVsoD6w of kijk op ons youtube kanaal Stal Kampinga.