We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Super sportpony! Z DRESSUUR  L SPRINGEN
Mijn dochter van 13 jr en 1.70m is ruim uit deze pony gegroeid en daarom moeten we onze lieve pony Chester helaas nu echt verkopen.
Ze is Z1 dressuur met m geworden, dit heeft hij in het verleden al eens eerder behaald.
Hij is B springen maar L oefenparcoursen loopt hij ook met gemak foutloos rond. Loopt zo de trailer en veewagen op en af. Hij is 1.42m hoog (D pony) en 16 jaar maar daar merk je helemaal niets van! Wel in dat hij alles weet en kan....hoefsmid, bos,  straat, cross, door water...alles is m bekend. Zonder zadel rijden en van z'n kont afglijden alles kan. Mijn dochter schept na t rijden te paard het mest op;) Kan met andere los en op de wei. Heeft goeie gangen
Op wedstrijd kan je altijd van m op aan. Hoe je thuis traint zo krijg je m ook in de ring. Wij hebben m gekocht uit onze vriendenkring die hebben m 3 jaar gehad en wij nu 4 jaar. We zoeken een ruitertje die al wat rijervaring heeft en een leerpony zoekt. Hij kan zo weer Z dressuur met je worden of lekker spring/cross wedstrijden gaan rijden. Om maar aan te geven dat hij nog jaren door kan! Het is geen uitgebreide kroelpony hoewel mn dochter er mee kan lezen en schrijven en de nodige kusjes geeft!
Wij hebben m nooit gekeurd omdat wij m al kende maar gekeurd worden is geen enkel probleem.
voor interesse bel of app gerust naar 0614882477
Do en vr tussen 16.00 en 21.00 uur kan ik niet opnemen verder wel.
Foto's recent flmje is v vorig jaar..recente filmpjes kan ik door appen;)
Jjj

Stamboom

Vader Aester al nino
Vader van vader Bjirmen's wytse
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Kleesfs sylvia
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Stefanie van de bombay
Vader van moeder Orchard D'avranches
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Elgard
v.m.m.
m.m.m.