We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Op een prachtige locatie in het buitengebied van Oploo gelegen paardenhouderij bestaande uit een vrijstaande, geheel gemoderniseerde woonboerderij met een vrijstaande rijhal met o.a. 22 paardenboxen (met mogelijkheid tot uitbreiding), een vrijstaande veldschuur met 2 appartementen, een buitenbak, stapmolen, longeercirkel en weiland. De woonboerderij wordt omringd door een prachtig aangelegde tuin met een grote waterpartij, diverse terrassen en een verwarmd buitenzwembad. Dit professionele geheel is gesitueerd op een fantastisch perceel van bijna 4,5 hectare aan de rand van een bosgebied! Gelegen op een goed bereikbare locatie aan de N272 en nabij diverse andere uitvalswegen, zoals de snelwegen A73 en A50, alsmede op ca. 30 minuten reistijd van Equestrian Centre De Peelbergen en de vliegvelden in Eindhoven en Weeze (D).

Voor meer informatie klik op de link van Funda die is bijgevoegd en/of neem contact op met van Santvoort makelaars, 0492-525552.