We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Unlimited Pegasus Van De Bosakkerhoeve is een hengstenveulen dat geboren is op 29/04/2020. Het is een zoon van de hengst Pegasus Van ’T Ruytershof uit de merrie Aster D’eclipse (Contender X Come fast xx). Het is een groot en stevig veulen met veel uitstraling. Hij heeft veel souplesse in draf en een krachtige galop. Hij is enorm nieuwsgierig.

 Zijn Vader, Pegasus Van ’t Ruytershof, is een talentvolle 5-jarige hengst met veel potentieel die in 2019 zijn eerste nakomelingen kreeg waaronder Unlimited Pegasus. Deze hengst is één van de eerste goedgekeurde zonen van Gemini xx, de kloon van de legendarische Gem Twist gecombineerd met een op-en-top prestatiemoederlijn. Pegasus van ’t Ruytershof is gefokt uit de merrie Brillianthina van ’t Ruytershof, een dochter van Bamako de Muze, die op haar beurt afstamt van de illustere GP-merrie Diamanthina van ’t Ruytershof. Zij is uiteraard ook de volle zus van Emerald van ’t Ruytershof.

Aster D’eclipse, zijn moeder, is een product uit de geapprecieerde moederlijn 18A2, een familie met meer dan 100 gekeurde hengsten. Haar moeder, Lady Comefast, is een dochter van Come Fast XX. Come Fast XX is goedgekeurd voor o.a. Holstein en Oldburg en sprong zelf op Grand Prix en World Cup niveau. Erle VII, Asters grootmoeder, produceerde verschillende sportpaarden zoals Click Clack 3 (°2003, v: Carolus I) die 1m50 springt onder het zadel van Inga Czwalina. Erle VII is bovendien de volle zuster van Cashmere (Grand Prix dressuurpaard van Gina Capelmann) en volle zus van Desiree VII (moeder van Chambertin (v: Cambridge). Bovendien is ze de volle zuster van Ginella I, moeder van Grand Prix paarden Suncarrier Allitalia (v: Accord II) en CADETT (v: Cor de la Bryere) die op 1m60-niveau sprongen. Asters eerste nakomeling, geboren in 2012, is Mas Tu Vu D’heyboght en springt momenteel op 1m40-niveau.

Meer informatie is steeds beschikbaar op aanvraag! 

Stamboom

Vader Pegasus Van 'T Ruytershof
5j (Spr. 1m15)
Vader van vader Gemini
v.v.v. Good Twist
m.v.v. Coldly Noble
Moeder van vader Brillianthina van 't Ruitershof
Spr. 1m40
v.m.v. Bamako De Muze
Spr. 1m60
m.m.v. Diamanthina v/h Ruytershof
Spr. 1m60
Moeder Aster D'eclipse
Vader van moeder Contender
v.v.m. Calypso II
m.v.m. Gofine
Moeder van moeder Lady Comefast
v.m.m. Come Fast XX
m.m.m. Erle VII