We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Max is een super lieve 3 jarige ruin. Hij meet ongeveer 1.44m schofthoogte wat hem een d-pony maakt. 
Max is nog niet lang zadelmak maar elke ruiter kan bij hem opstappen en wegrijden. Hij heeft bij ons nog nooit een stap verkeerd gezet. Buiten dat heeft hij ook super veel kwaliteit.
Max heeft drie correcte gangen en een fijn te bewerken mond, in de dressuurring zou hij het top doen. Echter heeft Max ook veel talent voor het springen en hier heeft hij veel plezier in. Door zijn dappere karakter zou hij zeker ook niet misstaan in de eventing. 
Max is een echte sportpony met veel potentie maar is zeker ook een echte kinderpony. Hij is braaf op de poetsplaats, bij de hoefsmid en op de trailer. Max is netjes ingeënt en is recent klinisch goedgekeurd. 
Max is de perfecte pony voor zowel groot als klein en zal het goed doen als sportpony. Max is te bezichtigen in Houten. Voor meer informatie of filmpjes Whatsapp/bel: 0612070697

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.