We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Jalisco is een 4 jarige vos rabicano PRE hengst. Hij is het complete plaatje - slim, knap, top afstamming en beweging. Hij is voornamelijk Escalera gefokt met een stamboom met somminge van de beste dressuurlijnen van het Spaanse ras.

Jalisco is een krachtige, bergopwaartse beweger met drie zeer goede gangen. Zijn kleur is een unieke rabicano vos met lichte manen en staart, en is genetisch bevestigd ggeeaaCCppchchzz. Hij is erg lief en rustig in de omgang en toont veel aanleg voor de dressuur. Hij is momenteel 159 / 160cm, en zal naar verwachting rond de 163cm eindigen.

Jalisco loopt op L-niveau. Hij gaat simpel alleen of in een groep op buitenrit en kan met merries worden gereden / op de trailer vervoerd / gestald. Hij is een ANCCE goedgekeurde dekhengst (APTO).

Klinisch gezond. Normale prijsklasse door een lichte bevinding op recente röntgenfoto's. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Stamboom

Vader Habanero CLXVIII
Vader van vader Manzanillo IX
v.v.v. Prometido
m.v.v. Manzanilla II
Moeder van vader Habanera LXXXIII
v.m.v. Decidido XIX
m.m.v. Madrugadora
Moeder Jalisca 3R
Vader van moeder Indio-Seni III
v.v.m. Carlo II
m.v.m. India XI
Moeder van moeder Sabedora
v.m.m. Corso
m.m.m. Salerosa VII