We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

- 3 jarige palomino NRPS ruin van 1.47m (zal d pony blijven). Zeer interessant gefokt! Vader is Le Matsjo, zijn moeder is een nakomeling van de KWPN hengst Grenoble. Dit heeft geresulteerd in een knappe pony met goede gangen (NRPS papier). Komt dagelijks in handen maar is verder nog groen. Ontwormd, geënt en naar de hoefsmid geweest (heeft 4 goede/gelijke hoeven). Erg lief, aanhankelijk en mensgericht. Leuke pony om zelf op te leiden. Wanneer hij niet verkocht wordt gaan we hem zelf beleren, daarom ook geen koopje. 

- 2 jarige hele aparte/knappe bonte palomino NRPS ruin. Vader is Veenstra's Grapjas. Gemeten op 1.51/1.52m. zal dus uitgroeien tot een mooie maat E-pony. Rechtstreeks gekocht van de fokker, is net uit de opfok gekomen. Lieve en rustige pony moet goede gangen. Staat nu 's nachts op stal en overdag buiten, waarbij hij gek is op aandacht en altijd naar je toe komt. Komt nu dagelijks in handen wat hij allemaal prima vindt. Recent ontwormd en naar hoefsmid geweest. Video is op te vragen via whatsapp 0657496913. 

- 3 jarige bruine NRPS d-pony ruin. Zadelmak.  zie andere advertentie voor meer info. 

Koopjesjagers hoeven niet te reageren! Video's zijn op te vragen via whatsapp 0657496913


Stamboom

Vader Le Matsjo
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Grenoble
v.v.m. Bordeaux
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.