We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ik heb plek voor een paard in training! Ik heb ruime ervaring met verschillende paarden van zadelmak tot psg (lichte tour) paarden Op de stal is zowel een binnen als buiten bak aanwezig, voldoende weidegang, stapmolen en ruime boxen.

U kunt bij mij terecht voor:
- zadelmak maken van zowel paarden als pony’s: Dit gebeurd op een correcte professionele manier.

- het trainen van uw paard of pony: Wilt u om wat voor reden dan ook dat uw getraind word door iemand anders, of zijn er dingen waar u tegen aanloopt tijdens de training, of zijn er situaties ontstaan waardoor u niet meer op u paard durft u kunt daarvoor ook bij mij terecht.

- het op wedstrijd uitbrengen van uw paard: Daarvoor bent u ook bij mij op het juiste adres. Dan kunnen wij uw paard mee nemen op concours.

- Verkoopbegeleiding: Wilt u uw paard verkopen maar heeft u hiervoor zelf niet voldoende tijd/kennis kunt u uw paard hiervoor bij mij stallen.

De training is mogelijk bij u op locatie maar de voorkeur gaat uit naar bij mij op stal. Dit alles bieden we u aan op basis van vol pension. De trainingskosten zijn op aanvraag en afhankelijk van uw wensen. De kosten zijn ten aller tijde inclusief stalling, brok, hooi, stro, weidegang en uiteraard training. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u meer weten, neem contact met ons op!