We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Make My Day is een KWPN merrie geboren op 09-03-2017. Haar afstamming is Goodfellow VDL x Casantos. Haar stokmaat is +/- 1.65m.  

Day is bekend met de basis wordt momenteel doorgereden. Ze laat los een goede sprong zien met een goede afzet en ze toont erg veel vermogen. Ze heeft veel potentie voor het springen. Day heeft drie zeer kwaliteitsvolle gangen waardoor ze ook geschikt zou zijn voor de dressuur of eventing. 

Day zou het het beste doen bij een ervaren springruiter die fanatiek is in de sport en ervaring heeft met het opleiden van jonge sportpaarden. Day is een merrie met veel bloed en kwaliteit, met de juiste begeleiding gaat zij erg ver komen.

Haar vader is de 9 jarige hengst Goodfellow VDL welke met James Billington internationaal 1.30m heeft gesprongen in 2019. Haar moeders vader is Casantos welke in 2015 met Michele Previtali internationaal 1.40m sprong en in 2018 met Eric van der Vleuten internationaal 1.45m sprong. De nakomelingen van Day haar moeders moeder, Windoctro-Ryal K, heeft meerdere succesvolle nakomelingen waaronder Denychin Ryal K D Lobstination die in 2017 1.50m internationaal heeft gesprongen met Ignace Philips De Vuyst, in 2020 de Sixbars won met Gianluca Gennusa en met dezelfde ruiter in 2020 1.50m internationaal sprong.  

Make My Day is te bezichtigen in Houten en u kunt voor meer informatie WhatsAppen/bellen naar: 06 12070697

Stamboom

Vader Goodfellow VDL
Vader van vader Baloubet Du Rouet
v.v.v. Galoubet A
m.v.v. Mesange Du Rouet
Moeder van vader Eolysca
v.m.v. Jalisco B
m.m.v. Theo
Moeder Clasantose-Ryal K
Vader van moeder Casantos
v.v.m. Cantos
m.v.m. Cassima
Moeder van moeder Wyndoctro-Ryal K
v.m.m. Indoctro
m.m.m. Ourryal