We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden: Lieve en enorm aanhankelijke 8 jarige ruin van Bretton-Woods. Z geklasseerd en makkelijk te rijden op wedstrijd, absoluut niet kijkerig. Hij kan goed verzamelen en is ijverig in het werk.

Henderson is een aantal keer in het bos geweest, wat hij erg braaf deed. Ook is hij erg lief en voorzichtig met kinderen.

Henderson vraagt om een consequente/ervaren ruiter die niet bang is. Ben jij dat? Dan heb je door zijn fijne karakter een enorm fijn paard aan hem. Ben je dit niet? Dan gelieve niet te bellen!

Henderson heeft op 1 röntgenfoto een opmerking, echter heeft hij hier totaal geen last van en loopt op dit moment nog actief in de (wedstrijd) sport. Hij staat op normaal beslag, heeft hier nog nooit last van gehad en de verwachting is ook dat hij dat niet gaat krijgen. Hierdoor is hij wel gunstig geprijsd. 

Stamboom

Vader Bretton Woods
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Lancet
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.