We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Cody is een schat van een paardje. Hij is heerlijk nuchter. We konden zó op hem gaan zitten, hij zette geen stap verkeerd. Ook is Cody betuigd voor de kar, zie filmpje, hij pakt dit echt nuchter op en rammelende karren doen hem niks...                                             

Hij is niet zo groot, ca 1.25m, maar door zijn forse bouw past een kleinere volwassene ook prima op hem, wat hem een leuk gezinspaardje maakt. Cody is verder prachtig om te zien , met zijn mooie platenbonte tekening en enorme manen en staart, met mooie voorpluk. Heerlijk sociaal en hier en voorheen goed verkeers,- en trailermak. Cody is 6 jaar oud en toch al levenswijs, heerlijk nuchter. In bezit van een paspoort met chip. Cody is totaal vrij van gebreken. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport. Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij hij is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen.                                                              

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.