We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

💞🦄 ELSA 🦄💞
✨ Willow Tree Eirlys.
✨ Willow Tree Gorecki x Eyarth Harlequin.
✨ 1.24 cm, officieel gemeten.
✨ 24-01-2013, 7 jr.
✨ Merrie.
✨ Betuigd en bereden.

Deze fantastisch knappe palomino B-pony is op zoek naar haar nieuwe maatje. Helaas mist de klik met haar huidige ruitertje.Elsa staat vierkant op ijzers, enten en ontwormen is altijd netjes bijgehouden. Braaf bij de hoefsmid, tandarts, fysio etc.

Elsa is een fijne pony, zowel onder het zadel als voor de koets. Heeft een fijne looplust maar is niet te “heet”. Ze is verkeersmak en doet haar werk voor de wagen precies zoals zou moeten, een genot om de weg mee op te gaan!

Onder het zadel is ze ook zeer braaf maar heeft wel een ruitertje nodig die al iets kan sturen. Een iets ervaren ruiter is gewenst aangezien het nog steeds een jonge pony is. Elsa heeft een fijn mondje en loopt makkelijk aan de teugel. Elsa is ook bekend met het rijden in het bos, uiteraard onder begeleiding. 

Grondwerk en schriktrainingen zijn haar ook niet onbekend, dit doet ze allemaal heel graag. Ze heeft ook al meerdere Bixie wedstrijd gelopen. 

Elsa wordt eventueel verkocht met haar nieuwe dressuurzadel, hoofdstel, dekens, koets en tuig tegen een meerprijs. 

De vraagprijs voor Elsa is €5950. Voor meer informatie graag pb of een appje/telefoontje naar 0621457043 (wordt er niet opgenomen stuur dan gerust een Whatsapp).

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.