We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zeer knappe friese ster merrie! Ontzettend leuke merrie met een erg fijn karakter, is ontzettend dol op knuffels en aandacht. Door haar werkwillige krakakter is ze niet geschikt voor beginners, een meer ervaren en zelfverzekerde ruiter rijd hier zo mee weg. Ze is enkele keren mee het bos in geweest en kijkt niet op of om van klein verkeer.

Een paard met super beweging, veel souplesse en erg lief karakter. Zeker ook nog heel interessant om een veulen mee te fokken. In het verleden heeft ze 4 veulens gehad. Ze is gust voor komend jaar.

2e premie stermerrie, Wobke x Sjaard met vol papier. 14 jaar, stokmaat 1.60m. Makkelijk te laden op de trailer, braaf bij de smid en sociaal in de kudde.

Ze word verkocht in opdracht van de eigenaar. Handelaren en/of koopjes jagers hoeven niet te reageren, ze gaat alleen naar een goed thuis. Alle keuringen toegestaan k.k

Stamboom

Vader Wobke 403
Sport
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Eefke van de zonschate
Stb Ster
Vader van moeder Sjaard 320
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.