We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

 Ruiter zoekt paard/fokker

Ik ben op zoek naar een leuk paard om te trainen en eventueel uit te brengen. Met daarbij een leuke samenwerking met de eigenaar. 

Ik heb meerdere paarden opgeleid en uitgebracht van zadelmak t/m Z niveau, op verschilende stallen gewerkt als stalruiter. Daarnaast ben ik instructeur orun niv 3 en jurylid in de klasse B&L dressuur. En ik heb  in het verleden de opleiding paardenhouderij behaald. Ik ben een ruiter met zachte hand , perfectionistisch waarbij een goede basis voorop staat. 

Met veel verdriet heb ik begin dit jaar mijn jonge Sportpaard in moeten laten slapen, nu al 4 maanden een leuk paard te trainen helaas loopt de periode over een maand af en zoek ik weer een leuk paard. Liefst voor langere periode . 


Paard kan eventueel bij ons op stal staan er zijn 2 boxen vrij. De paarden staan overdag de hele dag buiten bij ons, winter in een paddock met onbeperkt hooi en zomers in de weilanden. Je paard krijgt de beste verzorging . Er is altijd iemand thuis en een gezond en blij paard staat voorop .

(Zeeland, Ouwerkerk)
Heeft iemand een leuk paard staan of een gouden tip. Stuur vrijblijvend een berichtje voor meer info.
Enige eis: zadelmak en geen probleempaarden.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.