We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Mooie dressuurmerrie M2 geklasseerd in training Z1. Donna is lenig in de oefeningen, fijn aan de hulp en is heel werkwillig. Ze past denk het beste bij meer gevorderde ruiter die rijdt met gevoel, onafhankelijke zit heeft. Die kan zeker verder met haar komen. Er rijden wel eens jongere meiden op van 14 en 15. Het is een eerlijke dame. Ze heeft 3 correcte gangen. Ik rijd weleens met haar buiten in polder/bos. Dat vind ze heel leuk en is braaf, dat kan alleen of met groep. Ze kan ook worden ingezet als Fokmerrie. Ze heeft meerdere veulens gehad en heeft PROK predicaat. Ze is vrij van (stal) gebreken. 

Ze is klinisch en röntgenologisch gezond voor sport. In 2017 incl. hals, rug en benen rondom. Overkeuren geen probleem kosten in overleg
Tijdig komt de hoefsmid, heeft recent nog tandarts controle gehad en staat op een ontworm/mestonderzoek abonnement. Staat zomers ook op de weide, is sociaal met de andere paarden.
Meer info graag via whatts app of even met mij bellen: 0627-031725 groet Martine Stamboom

Vader UNITED
Vader van vader Krack C
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader NESSICA
Ster Pref PROK
v.m.v.
m.m.v.
Moeder U-LALA
STER PROK
Vader van moeder VOLTAIRE
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder EGALA
v.m.m.
m.m.m.