We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Aangeboden gezonde fokmerrie zonder gebreken. Is bij ons geboren en ingezet voor de fokkerij. Nu beschikbaar wegens inkrimping. Kan ook nog voor de sport.
Afstammend uit de sterke Holsteinerstam 4025 van oa Classic Touch van Ludget Beerbaum.
Driekwart broer, word opgeleid door Internationale Grand-Prix springruiter in België en vertoont extreem veel vermogen en talent.
De merrie beschikt over het Franse Excellent predicaat en behaalde hoge cijfers voor zowel exterieur als beweging.
Merrie zelf fokt zeer goed. Drie veulens gehad. In 2020 niet geïnsemineerd ivm inkrimping. Makkelijk dragend te krijgen en goede moeder. Zeer gezonde lijn ook.
Haar nakomelingen tot nu toe:

Bugatti Mansolein Z; 2018 (Brunetti Z) 3de op stamboekkeuring met gemiddelde van 7,7 waarvan een 8,5 voor uitstraling, en een 8 voor beweging en bovenlijn. VERKOCHT NAAR MALTA !

Prada Mansolein Z 2019; (Poker de Mariposa) 2de stamboekkeuring met gemiddelde van 7,6 waarvan een 8,5 voor de voorhand, en een 8 voor beweging en algemene indruk.  VERKOCHT NAAR FRANKRIJK

Chanel Mansolein Z; 2020 (Cantona TN) Kampioen keuring Selle Francais buitenlandse veulens met een gemiddeld cijfer van 8,67 waaronder een 9,5 voor de voorhand en een 9 voor algemene indruk. Hiermee ELITE verklaard ! VERKOCHT NAAR BELGIË

Stamboom

Vader Big Star jr
Vader van vader Big Star
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Excellent
Vader van moeder Athlet Z
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Lepanto
m.m.m.