We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Maranello is een 3 jarige afstamming van Grand Slam VDL. Het is een goudeerlijke hengst, waar helaas door tijd gebrek nog weinig mee gedaan is. Dit is ook de reden waarom we voor hem nu op zoek gaan naar een plek waar hij tot zijn recht zal komen.

Maranello laat los een ontzettend mooie sprong zien. Op het filmpje kwam hij zo uit de wei. Hij komt dagelijks in de hand en ook regelmatig bij de hoefsmid. Is netjes geënt en afgelopen zomer bij de tandarts geweest.

Maranello mist wat vertrouwen als hij je niet kent, we zoeken voor hem dan ook plek waar hij de aandacht krijgt die hij verdient. We merken dat hij heel relaxt wordt als je dagelijks met hem aan de gang gaat. In de juiste handen, met rust en regelmaat verwachten wij dat hij een mooie toekomst in de sport tegemoet gaat.

Maranello is op 1-10-2020 röntgenologisch goed gekeurd door een KWPN gecertificeerd dierenarts. Rapport en foto's in ons bezit.

Uit deze moederlijn komen meerdere internationale springpaarden, waaronder BMC Octavia, Amazing V en Flair V.

Stamboom

Vader Grand Slam VDL
Vader van vader Cardento
v.v.v. Capitol I
m.v.v. B-Estelle
Moeder van vader Wonder A.S.
v.m.v. Heartbreaker
m.m.v. Sonette
Moeder Ubaila V
Vader van moeder Oramé
v.v.m. Indoctro
m.v.m. Iramee
Moeder van moeder Morydes
keur prest
v.m.m. Glennridge
m.m.m. Jolanda