We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

BARUCH DE BASIL, EX-GOEDGEKEURDE HENGST

Deze kwalitatieve grote pony is in het verleden goedgekeurde hengst geweest wegens zijn mooie bouw, super bewegingen en het fijne karakter.  
Hij beweegt met veel ruimte en tact, heeft een groot zweefmoment en heeft een jeugdige uitstraling wat een fantastische indruk achterlaat.
We zijn op zoek naar een nieuwe eigenaar die een pony met kwaliteit zoekt om mee te shinen en Baruch een nieuwe carrière bezorgt! Baruch is heel braaf in de omgang, blijft rustig staan tijdens het poetsen en kan niet wachten om weer lekker aan het werk te gaan! Baruch heeft wedstrijd ervaring, is braaf onder het zadel en kan zeer goed springen. Dit werd met maar liefst een 9 bekroond tijdens vrijspringen op de keuring!
Hij is is voor een aantal jaar geleden geruind en meet ongeveer 1.57.
Echt een aanwinst voor een ambitieuze ruiter maar ook als gezinspony. Een goed plekje voor deze stoere lieverd is van groot belang.

Baruch de Basil staat nog bij zijn eigenaresse en tevens fokker in Noordwijk (Groningen).
Voor meer info graag bellen of appen 0613916648


 

Stamboom

Vader BOJAR
Stb Prestatie-sport
Vader van vader BACHUS
v.v.v. BAJAR
m.v.v. OLYMPIA
Moeder van vader WENORA
v.m.v. CALETTO II
m.m.v. PIAVE
Moeder ELDINE
ster keur
Vader van moeder RAMANO
v.v.m. RAMZES X
m.v.m. ANEMONE
Moeder van moeder WERLA
v.m.m. NEPAL
m.m.m. KLAIN