We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Freulle is een hardwerkende merrie met veel karakter. Ze loopt op dit moment het M2 met gemak door en kan al enkele wissels/stukjes van het Z. Is het gewend om er iedere dag uitgehaald te worden en gewend om gerust 5dagen achter elkaar getraind te worden. 
Freulle is het gewend dat er iemand op haar rijd met al wat meer ervaring maar onder toeziend oog stappen kleintjes er ook zo op. 
Een stukje buiten stappen doet ze met gemak en ze heeft geen rare gebreken. Nog nooit in die 6 a 7 jaar dat ik haar rijd heeft ze iets aan haar benen, voeten, etc. gehad en ook nooit koliek etc. 
Freulle heeft de afgelopen jaren tussen de pony's gelopen en het afgelopen jaar is ze tussen de paarden gestart met goed succes en een goeie toekomst nog voor zich. 
Ze houd ontzettend van aandacht (is ze ook gewend) en houd ervan om lekker vertroeteld te worden, daarom ook een echt kind vriendelijk paard. 
Nog nooit iemand eraf willen gooien of gegooid en gedraagt zich netjes onder het zadel. Soms wat fris of als je zelf iets eng vind voelt ze dat goed aan. 
Ze staat vierkant op ijzers, altijd de entingen en tanden netjes bijgehouden, en is niet bang voor iets of iemand. 
Voor verdere vragen/info neem gerust contact op!!

Stamboom

Vader Tango
ggk
Vader van vader Jazz
ggk
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader O.Bertje
prest keur pref
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Olga
Vader van moeder STB-H Schalkhaar
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Zara
v.m.m.
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
KNHS wedstrijd 2020 M2 1