We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

!!LET OP, pony kan eventueel overgenomen worden inclusief 2 zadels (dressuur- en springzadel), 2 hoofdstellen met martingaal, verschillende dekens, kappen, longeersingel met bijzetteugel en andere accessoires!!

Helaas moeten we Contessa verkopen ivm mijn vervolgstudie.

Contessa is een zeer brave merrie. Geen stalgebreken, altijd braaf bij hoefsmid en scheren. Loopt probleemloos op trailer. Ze is verkeersmak en gaat graag mee op een bos- of strandrit.

Afgelopen 3 jaar heb ik met haar fanatiek in de springsport meegedaan. Begonnen in E-L en nu Z startgerechtigd. (ivm Corona helaas geen Z parcours kunnen rijden)

Contessa heeft in het verleden ook bij de paarden gelopen. Verder heeft Contessa zeker ook dressuur potentie, alleen lag mijn interesse hier niet.

Ze is braaf in het parcours, schrikt nergens van terug, zal altijd afgaan en is ook enthousiast in het parcours. Het is een directe dochter van Cantos (springen internationaal 1.60) en kleidochter van Goodwill (dressuur)

Voor filmpjes, stuur een appje A.U.B.
Neem gerust contact op voor meer informatie, alleen serieuze biedingen graag!

Stamboom

Vader CANTOS
Vader van vader CONTENDER
v.v.v. CALIPSO II
m.v.v. GOFINE
Moeder van vader GABANTA
v.m.v. GOODTIMES
m.m.v. ABANTA
Moeder MANNIE
STER
Vader van moeder GOODWILL
v.v.m. LANDGRAF I
m.v.m. JESSIKA Z
Moeder van moeder FANNIE
PREFERENT
v.m.m. WOLFGANG
KLEUR
m.m.m. PANNIE
STER PREFERENT