We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

ELF jarige bomproof internationale dressuurpony mooi in de maat gemeten
Miss Miracle is een bomproof merrie die haar huidige ruiter in haar eerste nationaal seizoen naar een ek selectie heeft geloodst. Waardoor ze samen naar het ek in Polen 2019 mochten. In het bizarre seizoen 2020 is het deze combinatie toch nog gelukt om een selectie uit de brand te slepen en werden ze tweede reserve. 
Ze is bomproof en dus geschikt voor een jong ruitertje dat graag op nationaal en internationaal niveau wil beginnen rijden. 
Ze is braaf bij de smid en dierenarts, en ook op wandeling zet ze geen stap verkeerd.  Daarnaast is ze staats predikaat merrie en dus ook uiterst geschikt voor de fokkerij. We zijn op zoek naar een vijf sterren huisje waar ze meer dan voldoende buiten kan vertoeven en waar we kunnen vernemen hoe het met haar gaat. Ze gaat weg omdat haar huidige ruiter de leeftijd van 16 bereikt heeft en de overgang maakt naar de junioren.

Stamboom

Vader Pr. H. Marco
Vader van vader Casperhof's Freddy
v.v.v. Woldberg's Bart
Stubook preferent Wel. B
m.v.v. Turfhorst Mandy
Studbook preferent Wel. B
Moeder van vader Sita
v.m.v. Tethworth Crimson lake
m.m.v. Mona
Hauptstutbuch Wel. B
Moeder Do It
Stutbuch 2 DR
Vader van moeder FS Don't Worry
Bundesprämie
v.v.m. FS Dacapo Doro
m.v.m. FS Golden Sunlight
ST. PR. ST. hauptstutbuch Dr
Moeder van moeder Victoria
Vorbuch 2 DR
v.m.m. Vulkan
m.m.m. Patricia
Vorbuch Dr