We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden: onze 7-jarige New Forest merrie Minea. 

Minea is een afstammeling van de hengst Orlando. Ze heeft een schofthoogte van 1,45m (D-pony).
Minea loopt Z2 dressuur en M springen, ze is fijn te rijden doordat ze makkelijk in de mond is en goed aan het been. Minea is geschikt voor zowel een beginnende ruiter als een ervaren ruiter. Minea heeft al mooie resultaten behaald. Zo werd ze: Reserve kampioen B, Regio kampioen L2, Reserve kampioen M1, Regio kampioen M2, Winnaar Outdoor Gelderland M2, Reserve kampioen Z1 en behaalde ze op onze recentste Z2 wedstrijd scores van 69 en 70 procent. Minea is 3x gestart op een NK en eindigde altijd in de top 10. Minea geeft altijd alles op wedstrijden en laat je nooit in de steek. Ze heeft bijvoorbeeld nog nooit geweigerd op een springwedstrijd.
Wij hebben altijd prioriteit gegeven aan de dressuur. Wij denken dat Minea gezien haar leeftijd en ontwikkeling tot nog toe, potentie heeft FEI uit te komen in de dressuur. Verder is Minea makkelijk bij de hoefsmid en dierenarts, makkelijk te scheren en makkelijk de trailer in te krijgen.

Voor meer informatie of filmpjes: 06-21543063

Stamboom

Vader Orlando
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Ginea
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Regiokampioenschap 2018 B dressuur 2
Regiokampioenschap 2018 L2 dressuur 1
Regiokampioenschap 2019 M1 dressuur 2
Regiokampioenschap 2019 M2 dressuur 1
Regiokampioenschap 2020 Z1 dressuur 2
Outdoor Gelderland 2019 M2 dressuur 1