We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Aansprekende merrie  **                              I'M PHOENIX DE MUZE Z  Geboortedatum 3 juni 2020

Mooi rank merrie veulen met veel souplesse en kracht. Mooi groot aan de maat.( Moeder Falena fokmerrie is 173cm zeer werkwilkig karakter) ) zus van moeder results 140 springen 

moederskant Karla stam merrielijn 6 fokfamilie 721
(Karla-stam, merrielijn 6, fokfamilie 721). Via de elitemerrie karleen! Er komen diverse top sportpaarden presterende springpaarden uit deze merrielijn.

top pedigree

meer info over vaderskant:
I’M SPECIAL DE MUZE (EMERALD VAN ‘T RUYTERSHOF X NABAB DE REVE)

I’m Special de Muze is uniek op alle fronten. Ten eerste zijn afstamming: vader Emerald won onder Harrie Smolders onder meer de Wereldbeker van Washington 2015, de Nations Cup van Falsterbo 2015, de Nations Cup van Aken en Gijon 2013 en stond in vele vijfsterren Grote Prijzen vooraan. In de fokkerij maakt de Diamant de Semilly x Carthago-zoon het ook al meer dan waar; zijn oudste nakomelingen springen al op 1,45m-niveau. I’m Special de Muze’s moeder Walnut de Muze won onder Harrie Smolders overal ter wereld Grote Prijzen en landenwedstrijden, zoals in Madrid, Dublin, Doha, Wellington, Mechelen en Calgary.Grootmoeder Querly Chin sprong onder Christophe Barbeau de Wereldbekerfinale in Milaan en was reserve voor de Olympische Spelen in Athene. Vervolgens groeide zij uit tot een van dé stammoeders van België.
De grote kwaliteiten van I’m Special hij is op alle fronten een 100% score: hij is top voorzichtig, heeft vermogen, is super te rijden en heeft een super instelling. 

Nabab de Rêve is een bewezen vererver van topspringpaarden en stempelhengsten, zoals Kashmir van Schuttershof, Carembar de Muze en Vigo d’Arsouilles. Hij geeft nakomelingen met veel vermogen, een goede techniek en een super instelling. In alle mogelijke rankings bekleedt hij een toppositie, niet alleen als rechtstreekse vader, maar ook als vader van de moeder. Nog steeds een certitude.Aan moeders kant vinden we Corland x Concorde X Burggraaf 

Corland bewijst met zijn eigen prestaties en met die van zijn nakomelingen een steunpilaar voor de fokkerij te zijn en hoeven we eigenlijk niet verder over uit te wijden. 

Concorde is telkenmale topleverancier op de Wereldkampioenschappen in Lanaken en bovendien is hij de vader van twee Wereldkampioenen, te weten Loncorde en Larone. Concorde staat inmiddels hoog gewaardeerd op de Worldbreeding Ranking.Dat naast al zijn top prestaties. Evenals zijn stempelvader Voltaire. 

Burggraaf heeft diverse kampioenen staan op zijn conto, hetgeen zijn vermogen om mooie paarden met excellente bewegingen te fokken onderstreept. Burggraaf heeft een zeer hoge springindex van 152 pnt.
Internationaal bekend sportpaardenleverancier!!

*********************************************************************************************************************
check the youtube video!
*********************************************************************************************************************


Top Pedigree Top Filly! 

Contact Smit 
00316 51 41 19 18 

Locatie Tubbergen - Nederland 


Stamboom

Vader I'm special de muze
Vader van vader Emerald
v.v.v. Diamant de semilly
m.v.v. Carthina z
Moeder van vader Walnut de muze
v.m.v. Nabab de reve
m.m.v. Qerly chin
Moeder Falena
Vader van moeder Corland
v.v.m. Cor de la Bryere
m.v.m. Thyra
Moeder van moeder Valena
v.m.m. Concorde
m.m.m. Karleen