We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Cantano is een 13 jarige ruin van ongeveer 1.66 Hij is bij ons geboren waardoor ik er veel moeite mee heb hem te verkopen. Hij gaat daarom ook alleen weg als ik echt de juiste match vind en hij in de zomer hele dagen op het land kan! En in de winter in een paddock.

Cantano is een flechmatiek paard. Een paard waar je echt aan moet werken. Alle oefeningen kent hij. We hebben 3 winstpunten in het ZZL. Ook zijn we bezig met de piaffe/ passage en kent hij al wat series. Cantano is een leuk leerpaard en braaf, maar is niet geschikt voor de onzekere ruiter. Ik heb met hem de Orun gedaan en kan dus ook een leuk sprongetje maken. Ik woon aan het bos, maar helaas ga ik niet met hem buitenrijden. Hij is wel verkeersmak. Ook voor tractoren. Hij gaat ook alleen van huis en draait niet zomaar om. Het punt is als ik iets tegen kom wat hij wel eng vind. Hou ik hem niet en wil hij het liefst naar huis rennen. Denk aan een paraplu, mensen met een kinderwagen, koeien enz. Dingen waarvan ik denk, dat zal hij wel eng vinden loopt hij zo langs en dingen die niet zo heel eng zijn voor mijn idee, vind hij wel heel spannend. Op wedstrijd heeft hij ook altijd spanning.
Hij krijgt de laatste jaren ook altijd een paar dagen van te voren stress less en dat werkt fijn. Hij is tegenwoordig braaf te rijden op ander terrein en zal soms nog iets spannend vinden in de wedstrijd ring maar met wat overtuiging is dit geen probleem meer.

Hij is mee geweest naar al mijn stage bedrijven. Naar Ermelo en Houten voor de orun. Naar les en op wedstrijd. Waarom verkoop ik hem? Ik ben helaas met hem uitgereden. Ik wil graag een actiever paard en proberen weer hoger in de sport te komen. Ook is hij wat ongeduldig op de trailer, ik heb zelf al wat rot ervaringen opgedaan met paarden in de trailer waardoor ik hem daar niet bij kan helpen en ik het dus eerder erger maak. ( bij echte interesse alles verder uit te leggen) Heel veel meer foto’s en filmpjes op de app.  06-52594313. Ik vertel je graag alles over hem, wanneer er echte interesse is. Richtprijs €11.000 maar voor het juiste adres bespreekbaar. Zadel evt ook over te nemen. 

Stamboom

Vader santano
Vader van vader sandrohit
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder nathaliana
Vader van moeder vincent
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.