We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop: 9-jarige dressuurmerrie uit zeer succesvolle moederlijn. Ginamiek (voorl. keur D-OC) is het eerste veulen van moeder Azamiek (Elite IBOP(drs) D-OC), die afstamt van Normiek (D-OC pref sport(dr) Elite prest) die vele goede sportpaarden voorbracht, waaronder de goedgekeurde hengst Lord Romantic, Jambeau (v Apache, 2014, aangewezen, 4de in de kampioenskeuring 2017, nu in bezit van Andreas Helgstrand) en vele andere > Z geklasseerde dressuurpaarden.
Ginamiek is een chique grootramige ruim bewegende merrie; M gekwalificeerd. Ze heeft 2 veulens gehad, een hengst van Painted Black (eerste premie CK, 2016) en een merrie van Johny Cash (2019, nog in ons bezit). Ook voor de fokkerij is zij zeer interessant. 
Ik verkoop haar omdat ik te weinig tijd voor haar heb. Ginamiek is een goed en lief maar sensitief paard met veel kwaliteit, behoeft wel een amazone/ruiter met ervaring en gevoel.   

Stamboom

Vader Charmeur
Grand Prix Dr
Vader van vader Florencio I
v.v.v. Florestan
m.v.v. Walessa
Moeder van vader Trendy
pref Elite prok
v.m.v. Jazz
m.m.v. Endy
Moeder Azamiek
Elite IBOP(drs) D-OC
Vader van moeder Tolando
Stb. Inter A/B/II
v.v.m. Krack C
Grand Prix Dr
m.v.m. Narina
Z2 dres
Moeder van moeder Normiek
D-OC pref sport(dr) Elite prest
v.m.m. Hitchhock
M-spr/1.20m, Z2-drs
m.m.m. Termiek