We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: NEDERWETTEN (Gemeente Nuenen)
Voor meer informatie neemt u direct contact op met de fokker
Dhr. F. van Santvoort - +31 (0)6 - 531 28 536

Preston-S is een topper in de dop. Hij beweegt met veel ruimte en souplesse. Hij stamt dan ook uit een merrielijn die aan de wieg staat van vele sportpaarden en veilingtoppers.

Moeder is de Ster, IBOP-drs merrie Iris S (v. Apache). Als veulen won zij zilver op de Nationale Veulenkeuring, dankzij haar mooie model en souplesse. Haar dochter Otharin S (v. Sir Donnerhall) was in 2019 één van veilingtoppers van de Excellent Dressage Sales. Zij wisselde van eigenaar voor € 28.000,-! 

Grootmoeder is de Ster merrie Zietharin S (v. Fürst Heinrich). Zij leverde al drie nakomelingen die voor recordbedragen op de Elite Veiling Borculo en op Sell Veulenveiling werden verkocht. Zij staat tevens aan de wieg van de 2e bezichtings- en ZZL geklasseerde hengst Graphit-S.

Overgrootmoeder de Keur, preferente Cietharin (v. Ulft) is de halfzus van het internationale Grand Prix paard Bon Aparte (v. Sultan).
--
Vader is de spraakmakende kampioen van de KWPN hengstenkeuring 2019.... Le Formidable (v. Bordeaux). De carrière van Le Formidable begon al vroeg toen hij als veulen tot Nationaal kampioen werd gekroond.

Naast zijn fijne karakter, prachtige voorkomen en uitstekende beweging heeft hij een afstamming om van te dromen. 

Moeder Vienna is een nakomeling van de Olympische Grand Prix hengst Ferro. Zij staat ook aan de wieg van de goedgekeurde hengst Four Legends KS (v. Wynton). Vienna haar moeder Annabel (v. De Niro) is de moeder van de hengst Chagall D&R (v. Jazz) en Bretton Woods (v. Johnson).

LOCATIE: NEDERWETTEN (Gemeente Nuenen)
Voor meer informatie neemt u direct contact op met de fokker
Dhr. F. van Santvoort - +31 (0)6 - 531 28 536

Stamboom

Vader Le Formidable
Vader van vader Bordeaux
Grand Prix
v.v.v. United
PSG/Inter I
m.v.v. Venna
Ster, preferent, prestatie
Moeder van vader Vienna
Elite, preferent
v.m.v. Ferro
Grand Prix
m.m.v. Annabel
Elite, preferent, prestatie
Moeder Iris S
Ster, IBOP-drs
Vader van moeder Apache
Grand Prix
v.v.m. UB 40
PSG/Inter I
m.v.m. Tolanda
Elite, preferent, prestatie
Moeder van moeder Zietharin S
Ster
v.m.m. Fürst Heinrich
m.m.m. Cietharin
Keur, preferent