We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Geweldig stoer en lief hengstveulen met sterk achterbeen en correcte, ruime beweging. 

Deze goede beweger is een echte knuffelkont, leert heel snel en is erg mak. We zoeken een leuk tehuis voor hem waar hij goed tot zijn recht komt en hij in alle rust wordt opgeleid. Onze paarden zijn laatbloeiers en gezien zijn maat zal hij echt de tijd moeten krijgen.

Onze paarden staan erom bekend als brave, toegankelijke sportpaarden met mooie beweging en een werkwillend karakter. Moeder Vallimenta geeft haar goede beweging en goede karakter duidelijk mee aan haar nakomelingen, die het stuk voor stuk goed doen in de sport. Picasso is voornamelijk dressuurgefokt, maar heeft overduidelijk ook de springgenen uit de moederlijn meegekregen. 

We zijn ervan overtuigd dat Picasso een heel fijn allround sportpaard gaat worden en we gaan dan ook niet veel zakken in prijs, dan houden wij hem liever voor onszelf aan. 

Picasso laat al uit vrije wil een mooie sprong zien (bijv. over een plasje). Hij is niet snel ergens van onder de indruk en zal ook zeker niet misstaan in de dressuurring. Eventing zou ook een goede optie kunnen zijn. 
Ben je benieuwd naar Picasso di Menta of zijn broers en zussen? Kijk gerust ook even op mijn Facebookpagina https://www.facebook.com/ingeborg.vermeer.5/ of kom vrijblijvend kijken in Nieuw Amsterdam. 

Picasso is wel een fotogeniek, maar hem fatsoenlijk op film krijgen is een hele uitdaging, omdat deze koele kikker helemaal nergens warm of koud van wordt! :) Wij hebben dan ook niet veel materiaal om toe te sturen en het is beter om hem even live te komen bekijken.  

Stamboom

Vader Let's Dance
Vader van vader Vivaldi
Preferent
v.v.v. Krack C
m.v.v. Renate Utopia
Ster, preferent, prestatie
Moeder van vader Frigga
v.m.v. Sunny Boy
m.m.v. Frederike
Moeder Vallimenta
Vader van moeder Niveau
v.v.m. Lux
m.v.m. Javiana
Ster, preferent, prestatie
Moeder van moeder Elementa
v.m.m. Flemmingh
Preferent
m.m.m.