We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: SMAKT (Limburg)
Fokker: G. van de Winkel

Piarado is een sterk correct gebouwd veulen.

Hij draaft en gallopeert met eenvoudig gemakt.Een veulen die ontspringt uit de Hannoveraanse Schneiderin stam.

Moeder is de Staatspremie merrie Camiara zij werd zelf op 1.20m. uitgebracht in de sport. Ze staat aan de wieg van het 1.30m. springpaard Hamiara (v. Mr. Blue), het internationale 1.45m. springpaard Dragon (v. Canturo) en de bij het AES goedgekeurde hengst Farfan (v. Mr. Blue) die op internationaal 1.40m. wordt uitgebracht.

Grootmoeder Lara Amiga (v. Larome) bracht naast Camiara het 1.30m. paard Comander 8 (v. Colander).

Overgrootmoeder Amiga II (v. Ahorn) bracht de Verbandspremie merrie Carmen Jones (v. Contender) die op 1.60m. in de sport werd uitgebracht. Zij bracht op haar beurt het internationale 1.35m. paard Gipsy Girl de Tijl (v. Lord Z) en het internationale 1.40 m. paard Chanel de Tijl Z (v. Casall ASK).
--
Vader is de zwarte springparel Diarado. Hij was de kampioen van de hengstenkeuring en de verrichtingstest en inmiddels behoord hij al op jonge leeftijd tot de top 20 van de WBFSH ranking.De nakomelingen van Diarado maken veel indruk. Hij heeft al meer dan 50 goedgekeurde zonen. Een groot aantal van zijn nakomelingen lopen inmiddels internationaal op 1.60m.. Waaronder Eldorado S (Jeroen Dubbeldam),  Dicas (Margie Goldstein-Engle) en Don Diarado (Maurice Tebbel).

LOCATIE: SMAKT (Limburg)

Wist u dat?
- Veulentekoop.nl de fokker helpt bij het maken van de foto's, video en het maken van de advertenties voor het veulen.
- Wij de eerste vragen van u als koper beantwoorden en eventueel helpen met het vinden van een dierenarts voor de keuring, een opfok adres en het vinden van geschikt transport
- U als koper geen commissie betaald

Meer informatie vindt u ook op www.veulentekoop.nl

Stamboom

Vader Diarado
1.50m.
Vader van vader Diamant de Semilly
1.60m.
v.v.v. Le Tot de Semmily
1.60m.
m.v.v. Venises des cresles
Moeder van vader Roxette I
v.m.v. Corrado I
m.m.v. Kimberly III
Moeder Camiara
Staatspremie
Vader van moeder Contender
v.v.m. Calypso II
1.45m.
m.v.m. Gofine
Moeder van moeder Lara Amiga
v.m.m. Larome
m.m.m. Amiga II