We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Per 1 Oktober hebben wij op ons fantastisch mooie complex te Delfgauw aan de Zuideindseweg een aantal boxen vrij! ‼️‼️‼️‼️ Meerdere opties mogelijk!! Huren van een eigen gedeelte aan boxen of een enkele box. ‼️per box vanaf 485€ all in per maand. Ook hebben wij weer een aantal boxen vrij voor trainings/verkoopspaarden. Wilt u uw paard doorgereden hebben.. of voor de verkoop, het starten van diverse wedstrijden, meerdere opties mogelijk en bespreekbaar. Voor prijzen etc graag via prive bericht. Bij interesse en meer info 0611959862📞

Delfgauw (Delft) Gelegen ten midden van de steden Den haag, Rotterdam en Zoetermeer. De schitterende Agterberg binnenrijbaan van 20x60m ligt centraal en is omringd met 34 stallen van elk 3x4m en voorzien van een voer-/drinkbak, afsluitbare zadelruimte en buitenraam. Tevens aanwezig 2 was-/poetsplaatsen met warm water en een hoefsmid/poets plek. De buitenrijbaan van 20x60m is voorzien van een Agterbergbodem met sproeisysteem. Vanuit de buitenrijbaan is er direct toegang tot de rijhal en de was-/poetsplaatsen.

Overige paardenfaciliteiten
- 6-paards overdekte trainingsmolen 
- 5 paddocks omheind.
- Longeercirkel met gedraineerde Agterberg bodem.
-zomermaanden gebruik van 6 weide paddocks.
-bieden wij extra buitenzetservice.
-2x per week volledig uitgemest.
-3x per dag voeren van ruwvoer of hooi.
-2x per dag krachtvoer van “Horsefood”.
-keuze tussen stro & zaagsel/krullen. Voor meer info PM of 0611959862

u bent van harte welkom voor een bezichtiging, de koffie staat al klaar!!