We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Pardon VDJ is een mooi, lang gelijnd veulen met een sprekend hoofd. Of het nu de stap, de draf of de galop is, bewegen doet hij gemakkelijk en met kracht. Pardon VDJ is gemakkelijk in de omgang en is geboren op 15 mei jl. 

In zijn pedigree zijn diverse top hengsten terug te vinden, zoals Bacardi VDL, Heartbreaker, Glenfiddich VDL, Dallas VDL, maar ook de volbloed Kreator. Pardon VDJ kan dus zowel geschikt zijn voor de spring- als de eventingsport. . 
Uit de moeder van Karina komt de bij Zangersheide goedgekeurde hengst Liamant W. Ook het internationale springpaard Explosion W komt uit deze stam. Aan de moederszijde van Kordon VDL zijn meerdere springpaarden terug te vinden die minimaal 1.30m gesprongen hebben. 

De sportgenen zijn in meer dan voldoende mate terug te vinden bij Pardon VDJ!!
Wie o wie gaat de uitdaging met dit genetisch maar ook mooi gebouwd veulen aan?

Bij interesse kunt u contact opnemen met John Ruizeveld via de e-mail: john.ruizeveld@gmail.com of mobiel 06-53215768. Kijken is altijd mogelijk, maar het vriendelijk verzoek is dan wel om een afspraak te maken i.v.m. werkzaamheden overdag. 

Stamboom

Vader Kordon VDL
Vader van vader Glenfiddich VDL
v.v.v. Bacardi VDL
m.v.v. Tolivia VDL
Elite, preferent
Moeder van vader Anoulavsc
Ster, Prestatie
v.m.v. Kreator
Keur
m.m.v. Vorione Fortuna
Keur Sport
Moeder Karina
Vader van moeder Dallas VDL
v.v.m. Douglas
m.v.m. Wonder A.S.
Prestatie
Moeder van moeder Zarina III
Voorlopig keur
v.m.m. Heartbreaker
Preferent
m.m.m. Uarina
Ster Prestatie