We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Dark is de naam van deze prachtige friese bink!

Hij is bij ons geboren en gaat langzaam aan tegen de 4 jr oud, hij is 1.69 hoog, kan ENORM bewegen, heeft een mega braaf karakter en zeer veel talent voor de dressuurring.

Dark wil graag voor je werken, leert enorm snel  en beschikt over 3 zeer goede gangen. zijn stap is krachtig en ruim, zijn draf is mooi gedragen, ruim en krachtig en kan ook al klein gereden worden en zijn galop is  enorm goed, mooi rollend en gedragen, met veel soupplesse!

Hij beschikt over een enorm front, er komt echt iets binnen als je hem onder het zadel hebt. Hij is ook mooi slank van bouw en kan zich zeer goed buigen in zijn middenrif, waardoor hij nu al hele fijne stukken van de zijgangen laat zien en beheert.

Dark is vanaf dat hij zadelmak is opgeleid door een grandprix ruiter dus hij is qua leeftijd enorm goed opgeleid en voelt al aan als een paard wat jaren gereden is, lekker soepel, buigt goed en is goed voorwaarts neerwaarts opgeleid en dus heel makkelijk nagefeelijk te rijden.

Daarbij is dark ook nog eens enorm lief, heel sociaal en heeft graag aandacht, hij is bij ons in de groep opgegroeit en dus ook sociaal met andere paarden.

Dark komt uit de beste sportlijn onder het friese ras, hij is uit de moederlijn van dekhengst adel, die als eerste de  grandprix bereikte met peter spahn. wij hebben verschillende broers en neefjes van hem in de hogere sport gehad.Hij is gewoon echt het paard van het prefecten plaatje, lief, kwaliteit en kern gezond!!

we hebben een filmpje van hem beschikbaar die kun je opvragen via whatsapp 0620045036

Stamboom

Vader gerben
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder landsdame van ravensbos
Vader van moeder olof
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. feitse
m.m.m.