We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: VALKENSWAARD
Fokker de heer M. Tegenbosch

Negro garantie...

Pauline is overduidelijk een dochter van haar vader Negro. Ze draaft dan ook met een sterk achterbeen gebruik en veel buiging in de gewrichten. Ze combineert haar dressuurtalent met een vriendelijk en zachtaardig karakter. Een garantie voor veel dressuurplezier.
---
Moeder Hanne is een nakomeling van de tweevoudig wereldkampioen jonge dressuurpaarden Florencio I. Haar half broer Igor V (v. Negro) werd in 2015 op Sell Veulenveiling verkocht voor maar liefst € 33.000,-. 

Grootmoeder Corina bracht de ster, voorlopig keur merrie Miss Minecraft (Apache) en is een halfzus van het PSG/Inter I paard Don Diëgo (v. Jazz).
--
Vader is niemand minder dan de preferente hengst Negro die ook voor het vaderschap tekende van Olympisch Kampioen Valegro. Een hengst die zijn top instelling, sterke achterbeen en talent voor piaffe en passage aan zijn nakomelingen doorgeeft.

LOCATIE: VALKENSWAARD

Wist u dat?
- Veulentekoop.nl de fokker helpt bij het maken van de foto's, video en het maken van de advertenties voor het veulen.
- Wij de eerste vragen van u als koper beantwoorden en eventueel helpen met het vinden van een dierenarts voor de keuring, een opfok adres en het vinden van geschikt transport
- U als koper geen commissie betaald

Meer informatie vindt u ook op www.veulentekoop.nl

Stamboom

Vader Negro
Inter A/B/II
Vader van vader Ferro
Grand Prix
v.v.v. Ulft
m.v.v. Brenda
Ster, preferent, prestatie
Moeder van vader Fewrie
Keur, preferent, prestatie
v.m.v. Variant
PSG/Inter I
m.m.v. Mewri
Keur, preferent, prestatie, sport
Moeder Hanne
Vader van moeder Florencio I
PSG/Inter I
v.v.m. Florestan I
m.v.m. Walessa
Moeder van moeder Corina
v.m.m. Vivaldi
PSG/Inter I
m.m.m. Naomi