We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Na jaren lang wikken en wegen heb ik besloten om mijn prachtige paard Sunshine (paspoort naam: Cosmo) na 13 jaar te verkopen. 

Sun (v. Champion Z) is een allrounder kwpn/nrps merrie van 15 jaar oud (02-04-2005). Stokmaat 1.64. Dressuur M1+2 en springen B+6. De afgelopen 4 jaar hebben we geen wedstrijden meer gereden omdat ik daar geen tijd meer voor had ivm studie en fulltime baan. Ik heb haar wel op niveau doorgereden, dus alle “knoppen” zitten er op.

Sun is een super lief paard in de omgang en luistert uitstekend. Hoefsmid, tandarts, dierenarts en trailer laden is geen probleem. Ze heeft wel een consequente ruiter nodig die haar merrie-streken aan kan.

Sun is in mei nog langs de chiropractor geweest ter controle. Hieruit kwamen geen gebreken (infra rood foto’s aanwezig). Ze is altijd op tijd geeent, ontwormd en bij de hoefsmid en tandarts geweest. Ze staat gestald in Zeewolde.

Extra foto's en filmpjes op aanvraag.

Vraagprijs: €5.000,- inclusief alle toebehoren.
Goed tehuis is belangrijker dan prijs.

Handelaren hoeven niet te reageren en graag alleen reageren bij serieuze interesse.
Keuring toegestaan voor kosten koper.

Stamboom

Vader Champion Z
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.