We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze tekst is automatisch vertaald.
Zeer getalenteerde 11-jarige kwaliteit 'nieuw sporttype' Hannoveraanse merrie. Komt uit een lijn met veel goede sportpaarden. Goede zadelpauze, uitstekend platwerk. Veel beweging en gemakkelijk te berijden. Aardig paard in hantering en werk. Avella B, zwarte en stevige merrie met geweldige voor- en achterbewegingen. Avella B meet een hoogte van 1,67 m. Ze is zeer braaf, goed met smeden, rollator en uitstekend in gebruik. Ze heeft (haar "brein") nodig om veel buiten te zijn en ze heeft ruimte nodig om te bewegen (grotere paddock). Ze beweegt zich graag. Ze is nogal opvliegend, dus frisse lucht en ruimte zullen haar geest op een" juiste "manier vermoeien. Ze wordt humeurig zonder voldoende training en hersenwerk. & nbsp;
Ze is een 100% gezond lichaam en geest paard, mits met liefde behandeld is ze een kitten. Avella B is een paard voor een gevorderde ruiter en niet geschikt voor beginners, als ze 'verkeerd' behandeld wordt, is ze niet bang om het te laten zien (beginner verliest hard , gevorderde rijder wint met wijsheid). Ze zou perfect zijn voor een ervaren amateur die een rustige maar stevige leider is. Avella B werd gefokt in Duitsland (Peter Biebrich) en gekocht van Verden, Hannoveraanse veiling in 2013. Ze heeft er maar één gehad eigenaar sinds en is met passie geliefd en verzorgd.

Avella B is even goed in dressuur en springen, maar ik voel dat dressuur in haar ziel zit, ze wil graag nieuwe dingen leren / tricks en leert over het algemeen heel snel. Ze is heel gemakkelijk te hanteren in flatwork, ze is gevoelig en kan goed luisteren. & nbsp;
Kleine" instructies "zijn genoeg, ze is goed bereden.

Omdat Avella B voor eigen plezier werd gekocht, woonde ze slechts 2 dressuurwedstrijden 2014 bij (met minder dan een maand " dressuur "werk). Ze behaalde 61.970% in L5 en 71.000% in NH5-3. Met toegewijde rijder Avella B kan ver gaan, hoge niveaus in dressuur.

Hoewel haar springstijl scherp en snel is, is haar techniek uitstekend. Ze is een erg" schone "jumper. Toch heeft ze voor het springen een ervaren, stabiele en gevorderde ruiter nodig.

Avella B heeft een beste vriend 'D pony' Helis (stokmaat met schoenen 140 cm), geboren in 2005. De pony is een schoolmeester in het springen, heeft veel gereden, tot wel 110cm. Deze pony HOUDT VAN springen, laat gewoon het obstakel zien en daar gaat ze.
Perfect karakter, zeer vertrouwend (geen koppigheid, alleen goede wil en open voor alles), geen slechte gewoonten. & Nbsp; De pony zou perfect passen, zelfs voor eventing, heeft ook cross county en dressuur gedaan. De pony is bomvast en zelfs geschikt voor een liefdevolle, zorgzame beginner. Bij voorkeur worden de paarden samen verkocht - het zijn allerbeste vrienden. Pony's prijs 15.000 €

Wordt alleen verkocht aan 5 * huizen.
Over de prijs kan worden onderhandeld. 

Stamboom

Vader Avagon
Acorado II
Vader van vader Acorado II
Acord II
v.v.v. Acord II
Ahorn Z
m.v.v. Doreen XIII
Corrado I
Moeder van vader Etoile
Escudo I
v.m.v. Escudo 1
Creasy
m.m.v. Espri
Calypso II
Moeder Gaia
Goda
Vader van moeder Glückspilz
Glücksstern
v.v.m. Gardestern I
m.v.m.
Moeder van moeder Goda
Gomera
v.m.m. Garibaldi II
m.m.m.