We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zeer lieve en talentvolle sportpony (1.46), die een ruiter(tje) heel erg blij gaat maken!

Op dit moment is ze goed zadelmak, en wordt ze rustig doorgereden. Ze is erg leergierig en gaat dan ook met sprongen vooruit. Ze is braaf, licht in de hand en scherp aan het been. Er zit een goed stuur op, en ze is zeer makkelijk nageeflijk te rijden. Ze heeft al een aantal keer een sprongetje gemaakt, wat ze goed oppakt. Ook heeft ze een aantal keer zonder zadel gereden, wat ze uiteraard geen probleem vond. Ze is al door verschillende kinderen bereden, die reden er allemaal zo op weg. 

Ook op stal is het een erg lieve pony. Ze staat netjes stil met poetsen en opzadelen, geeft braaf haar voetjes en is gewend om gedoucht te worden. Ze is gewend om buiten te wandelen, en is daarbij niet snel onder de indruk van verkeer. 

Met haar drie goede gangen zou ze zeer geschikt zijn voor een ambitieus ruitertje die met haar de sport in wil, maar vanwege haar nuchtere karakter zou ze ook geschikt zijn als recreatiepony. Ook zou ze vanwege haar afstamming erg geschikt zijn als fokmerrie. 

Ze is recent klinisch goedgekeurd (zie keuringsrapport bij de foto's). Overkeuren mag, kosten koper.

Ook is ze recent geënt, ontwormd, en nagekeken door een tandarts.

De prijs is bespreekbaar voor een goed tehuis en snelle afhandeling.

Voor meer informatie graag contact opnemen via WhatsApp (06 24511824), omdat ik niet altijd in de gelegenheid ben om de telefoon op te nemen.

Stamboom

Vader Lomansheide Brent
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Esmee K
Vader van moeder Oosterbroek Francois
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Melle Jeroma
v.m.m.
m.m.m.