Meer informatie

Talentvolle, knappe, eerlijk, veelzijdige, jonge sportpony.

Hele mooie jonge D-pony, sinds enkele weken onder het zadel. Laat zich heel fijn rijden. Is wakker maar wel heel eerlijk. Zal kijken maar niet wegschieten.
Laat zich fijn laden op de trailer.

Stamt af uit een uitmuntende NRPS fokkerij en is een volle zus van de goedgekeurde hengst Nairo van ’t Molenbosch      https://nrps.nl/database/528008140030614-nairo-van-t-molenbosch

Moeder Cezana van ’t Molenbosch (keur) geeft al enkele jaren op een rij kampioensveulens bij de Nationale NRPS keuringen.
Moeder van Cezana van ’t Molenbosch is Goana van ’t Molenbosch welke tevens moeder is van  goedgekeurde hengsten en veel klasse Z dressuur en springpony’s

Vader Nightfever II heeft een glansrijke springcarrière achter de rug, hij heeft voor zowel Duitsland als Polen en Tsjechië op het hoogste nivo internationaal gesprongen! Ook heeft hij meerdere EK’s gelopen.

Zoals op het filmpje te zien is deze veelzijdige pony zadelmak, loopt dressuurmatig erg fijn en heeft hij reeds een begin gemaakt met springen. Dit doet zij met veel plezier.
Pony geeft de ruiter een fijn gevoel. Kortom een pony om nog jaren met plezier en succes in de sport uit te kunnen brengen.

Pony zelf is STER gekeurd bij het NRPS en dus ook voor de fokkerij een interessante merrie.

Voor informatie of bezichtiging kun je contact opnemen met Ruud Sanders tel: 06-22107248

Stamboom

Vader NIGHTFEVER II
Vader van vader NIGHT-STAR III
v.v.v. NALET OX
m.v.v. MONA
Moeder van vader DOMINA
v.m.v. DOMINGO
m.m.v. NONTESSE
Moeder CEZANA VAN 'T MOLENBOSCH
keur
Vader van moeder VLEGEL
v.v.m. VOLLTREFFER
PRESTATIE SPORT
m.v.m. TEUN
STER PREFERENT
Moeder van moeder GOANA VAN 'T MOLENBOSCH
ELITE Röntgen preferent prest-fok
v.m.m. GOMEL OX
KEUR PRESTATIE-SPORT
m.m.m. SANTANA
KEUR PREFERENT