Meer informatie

Ambitieuze ruiter gezocht voor deze bloedmooie zwarte merrie!

Met veel pijn in het hart bied ik mijn 4 jarige zwarte merrie LA ROCCA VAN DE NETHE (Shamrock X St.Pr. West-Virginia: Weltmeyer) te koop aan!
La Rocca is een echte eye-catcher met een super lief karakter! Met haar sprekend hoofd en mooi grote verschijning van 1.72m, kom je wel met iets binnen in de ring. Ze is makkelijk te rijden en fijn voorwaarts. Ze wordt momenteel op L niveau afgericht en pakt alle oefeningen snel op. Ze heeft een ontzettend goede stap, ruime draf en galop. Een sprongetje heeft ze ook al gemaakt. Verder gaat ze graag mee het bos in en is ze goed verkeersmak. Kortom een super lief paard waar je lekker mee aan de slag kunt en die graag voor je wil werken! 

De moeder van La Rocca (staatspremie merrie West-Virginia) is moeder van 2 goedgekeurde hengsten: BRANDOLINO (v: Belissimo)2011 goedgekeurd in Zuid-Duitsland in jan 2014 en aangekocht door Landgestut Warendorf en moeder van hengst BON CHARMEUR (v: Belissimo)2012 en goedgekeurd als dekhengst voor Hannover in nov 2014. Grootmoeder ASCONA is moeder van Nationaal dressuurpaard IMPRESARIO,moeder van nationaal springpaard WINDUS FOREVER en is grootmoeder van HOPE EN GLORY (nationaal dressuurpaard)ZZ-Z met jaqueline Koser, grootmoeder van BELLA-CHRITEL 1.30m springpaard en grootmoeder van GIGI D’AGOSTINO 1.30m springpaard. LA ROCCA is halfzus van KYOTO VAN DE NETHE (Fürstenball x Weltmeyer) veilingtopper met 17000 euro van de dressuurveulens bij Limburgse veulenveiling in 2015. Die dit jaar ook geselecteerd werd voor de voorselecties van het WK jonge dressuurpaarden 2020!

La Rocca is een paard die dus niet alleen geschikt is voor de sport maar ook voor de fokkerij! Ze is klinisch en röntgenologisch goedgekeurd inclusief rug en hals en ze heeft geen stalgebreken.Ze gaat alleen weg indien ze naar een 5* huisje gaat, handelaren hoeven niet te reageren. 

Wekt deze mooie verschijning jouw interesse? Stuur dan gerust een Whatsapp bericht naar 0651423910 voor meer info en een filmpje!

Stamboom

Vader Shamrock
Vader van vader San Amour
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder West-Virginia
Vader van moeder Weltmeyer
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.