We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Eventueel voor het juiste huisje aangeboden. Ze staat zeker niet in de weg en zal alleen verhuizen als wij er een goed gevoel bij hebben!

Super lief, stoer, dapper mensgericht merrieveulen van Spoekedammetje’s Nick.

Het eerste veulentje uit mijn lieve New Forest type d pony merrie met poolse afstamming. Lola is een lieve, nuchtere merrie die een goede moeder is. Ze is stoer gebouwd en heeft drie zeer goede gangen. Dit alles maakt haar een zeer geschikte kinder-/ sportpony. Doe dit in combinatie met Spoekedammetje’s Nick en je krijgt een super stoer, correct gebouwd veulen met 3 nette gangen. Dit beloofd wat voor de toekomst!

My Precious is knap, stoer, lief en super mensgericht. Ze kent het veulen abc en vind aandacht heerlijk! Komt in het land direct naar je toe om te knuffelen.

My Precious is geboren op 12 juni en zou vanaf ongeveer half november bij de merrie weg mogen. Ze groeit hier op in een groep van 6 met zowel merries als ruinen van alle leeftijden.

Voor meer vragen kunt u contact opnemen met 0634579775. Ivm werk kan er niet altijd direct opgenomen of gereageerd worden.

Stamboom

Vader Spoekedammetje's Nick
prestatie dekhengst
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.